"Кардинал Рівнестандарт" побореться за "бронзові" медалі Екстраліги

"Кардинал Рівнестандарт" поступився "Урагану" у четвертій грі півфінальної серії плей-офф Екстраліги. 

«Кардинал Рівнестандарт» – «Ураган» – 1:3 (1:1)

VBET Екстраліга, плей-офф, 1/2 фіналу, четверта гра
13 травня 2023 року, Рівне, ДЮСШ #4
Рахунок у серії – 1:3

«Кардинал Рівнестандарт»: Бакінський – Басич, Бондар, Кравчук, Скибчик – Волянюк, Кручок, Ланко, Горпинич. Запасний: Дяченко, Піддубний, Тютюрай, Малиновський.
Головний тренер: Олександр Бондар.

«Ураган»: Савенко – Шотурма, Фаренюк, Корсун, Швед – Микитюк, Мик.Грицина, Мих.Грицина, Абакшин – Масевич, Моспан, Терентьєв, Дичук. Запасний: Левандівський.
Головний тренер: Максим Павленко.

Голи: Кравчук (14) – Фаренюк (6), Мик.Грицина (22), Мих.Грицина (40).
Попередження: Бондар (29) – Абакшин (31).
Вилучення: Абакшин (40).

Рівняни знову пропустили першими. Михайло Грицина аж надто картинно падав після невдалої спроби Олександра Бондаря зіграти у відборі. Арбітри у цьому епізоді впевнено зафіксували фол. І гості вдало розіграли штрафний. Ігор Корсун залишив м’яча Артему Фаренюку і той точно пробив у ближній кут – 0:1.

Втім, надмотивовані і заряджені на боротьбу господарі доволі швидко відігралися. Олександр Басич геніально зіграв на фланзі, перехитрив Мар’яна Масевича і зумів віддати передачу під удар Сергію Кравчуку – 1:1. 

На самому старті другого тайму івано-франківцям вдалася швидка контратака, яку завершив Микола Грицина – 1:2.

Увесь другий тайм рівняни атакували. І могли рятувати гру. Вже наприкінці матчу дивом не дотягнувся до передачі Михайла Волянюка на дальній стійці Олександр Басич.

Полегшити завдання господарям вирішив Данило Абакшин. Він дуже агресивно руками штовхнув Олександра Басича у стійку судді-інформатора з ризиком завдати супернику травму і закономірно був вилучений. А за хвилину до сирени Микола Грицина у боротьбі з Євгеном Ланком зіграв рукою у власному воротарському майданчику. Арбітри на цей епізод вирішили не реагувати.

Як і на гру рукою Михайла Грицини, коли той забивав третій гол вже у порожні ворота рівненської команди.

Читайте також