"Кардинал Рівнестандарт" здобув вольову перемогу над "Ураганом"

«Кардинал Рівнестандарт» здобуває вольову перемогу над «Ураганом» у третій грі півфінальної серії плей-офф чемпіонату Екстраліги. 

«Кардинал Рівнестандарт» – «Ураган» – 4:2 (3:2)

VBET Екстраліга, плей-офф, 1/2 фіналу, третя гра
13 травня 2023 року, Рівне, ДЮСШ #4

Рахунок у серії – 1:2

«Кардинал Рівнестандарт»: Бакінський (Дяченко, 30)- Басич, Бондар, Малиновський, Скибчик – Волянюк, Кручок, Ланко, Горпинич – Кравчук. Запасні: Піддубний, Тютюрай.
Головний тренер: Олександр Бондар.

«Ураган»: Левандівський (Савенко, 13) – Фаренюк, Корсун, Швед, Масевич – Микитюк, Мик.Грицина, Мих.Грицина, Абакшин – Моспан, Шотурма, Терентьєв. Запасний: Дичук.
Головний тренер: Максим Павленко.

Голи: Бондар (11, 13), Горпинич (12), Волянюк (39) – Швед (7), Фаренюк (16).
Попередження: Горпинич (27) – Шотурма (26).

На третій матч серії проти «Урагану» «Кардинал Рівнестандарт» вийшов як на останній бій. Рівняни двічі програли в Івано-Франківську і не мали права оступитися втретє. Завдання господарям ускладнив гол Назара Шведа, який зумів проштовхнути м’яча повз Іллю Бакінського і поцілити у дальній кут воріт на сьомій хвилині гри.

Втім, підопічні Олександра Бондаря доволі швидко оговталися. І повів команду за собою саме граючий тренер. У середині першого тайму Олександр Бондар класним ударом під поперечину зрівняв рахунок після передачі з ауту від Олександра Басича – 1:1.

Упродовж наступних двох хвилин господарі забили ще два м’ячі. Роман Горпинич на дальній стійці замкнув вивірену передачу Михайла Волянюка, а потім Олександр Бондар оформив дубль, розстрілявши Тараса Левандівського метрів з десяти після серії рикошетів і вдалого підбору.

Після цього Максим Павленко змінив воротаря. А «Ураган» зумів повернутися у гру і відіграти один гол – відзначився Артем Фаренюк.

Другий тайм став грою нервів. Господарів декілька разів рятував Ілля Бакінський. А після помилки Юрія Савенка і удару Олександра Басича по порожніх воротах гостей у відчайдушному підкаті врятував Данило Абакшин.

За хвилину до сирени рівняни впіймали суперника на помилці і Олександр Бондар віддав класну передачу Михайлу Волянюку на порожні ворота – 4:2. Микола Микитюк відверто фолив у цьому епізоді і заслуговував на вилучення. Втім, картку не отримав.

Четвертий матч серії відбудеться завтра, 14-го травня. Початок о 12:00.

Читайте також