Керівництво Рівненського району підписало угоду з "Ощадбанком" для розвитку малого та середнього бізнесу краю

28 грудня у малій залі засідань райдержадміністрації голова райдержадміністрації Володимир Пилипчук та начальник філії – Рівненське обласне управління публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» Руслан Прокопчук підписали Угоду про співробітництво між Рівненською районною державною адміністрацією та філією – Рівненське обласне управління публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України». 

Руслан Прокопчук зазначив:

«З вересня стартувала загальнонаціональна програма «Будуй своє», яка спрямована на розвиток малого і середнього бізнесу. Договір, який ми сьогодні підписали має на меті об’єднати зусилля банку та влади. Зі своєї сторони наш банк повинен забезпечити мешканцям району легкий та швидкий доступ до банківського обслуговування, фінансову підтримку на розвиток та підтримку бізнесу».

У свою чергу голова райдержадміністрації Володимир Пилипчук наголосив:

«Ми доведемо інформацію про програму підтримки малого та середнього бізнесу до кожної сільської та селищної ради району, тому що ця програма потрібна для розвитку малого та середнього бізнесу, саме у Рівненському районі. Надіюся на плідну співпрацю».
 

Читайте також