Хлопець з Рівного освідчився коханій під час паломницької поїздки

Під час паломницької поїздки до Свято-Успенської Святогірської Лаври рівнянин Микола Франчук освідчився коханій дівчині. Саме туди приїхала група паломників від Рівненської єпархії УПЦ.

Про це повідомили на сторінці РІВНЕ. Голос Церкви.

У складі групи їхало двоє закоханих: Микола Франчук та Тетяна Павловець. Помолившись у стінах Лаври, Микола вирішив освідчитись та запропонувати одружитися своїй коханій дівчині у присутності православних паломників. Таке рішення усі свідки цього трепетного моменту зустріли оваціями та заспівали парі Многаліття.

Як стало відомо, молоді люди зустрічаються уже три роки, познайомились у Свято- Воскресенському соборі міста Рівного, куди Тетяна приходила як прихожанка, а Микола був іподияконом покійного митрополита Рівненського та Острозького Варфоломія.

« Якось ми разом приїхали на джерело святої праведної Анни у Онишківці , а там був владика Городницький Олександр, ми до нього обоє підійшли на благословіння, а він порадив , що треба не менше трьох років зустрічатись, тоді добре знатимемо один одного і буде щаслива родина,» - розповів Микола Франчук. - «І ми дійсно весь час цей зустрічались, а тепер я запропонував одружитись.»

Відео пропозиції можна переглянути тут.

 

Читайте також