Хочете придбати прикрасу-інвестицію? Треба купити золоті сережки!

Саме так. Не дивлячись на те, що ювелірна індустрія пропонує сотні варіацій на тему прикрас, саме ці вироби користуються величезним попитом. Причому вони популярні у різних країнах, серед споживачів різного віку і навіть статі.

Так, купити золоті сережки https://ukrzoloto.ua/catalog/sergi/f/vid_metala-zoloto/ можна не тільки для дівчинки чи пані, а й для парубка або дорослого мужчини. Єдина різниця – хлопці носять одну сережку. Хоча, в арсеналі панянок теж є сережки, які прийнято носити на парою а соло. А чому золоті? Тому що золото завжди виглядає доречно, ніколи не виходить з моди і взагалі то дорогоцінний метал, який демонструє оточуючим і ваш смак і статус. Інтернет магазин УкрЗолото вразить вас доступним асортиментом, адже сережки з золота тут представлені не те що на всі смаки, а навіть на всі підсмаки та найоригінальніші забаганки.

Десятки стилістичних рішень та сотні дизайнів

Скептики, які вважають золото занадто пафосним скажуть, що всі сережки золоті однакові. Це не так, бо майстри використовують всі можливості щоб створювати прикраси різні за розмірами, формами, видами та навіть кольорами. Так, дякуючи використанню різних сплавів, сережки з золота (обов’язково високої проби), доступні у таких відтінках як:

  • Червоний;
  • Білий;
  • Жовтий;
  • Рожевий.

Правда біле золото, то не про сплав, а про покриття. Саме використання родієвого покриття дозволяє класичний червоний метал перетворити на холодний білий, схожий на платину. Також родій надає золоту не сяйва а саме блиску, тому вироби з білого голда виглядають більш динамічно та сучасно. І ще одна особливість – родій додає металу гіпоалергенності, а це значить, навіть якщо у вас чи вашої дочки чутлива шкіра, все одно можна сміливо носити прикраси, якщо це сережки з золота але білого.

На цьому варіації не закінчуються. Бо сережки з золота можуть відрізнятися за формами, дизайнами, розмірами, декоративним оформленням, і головне, за видами. Існує безліч видів сережок, і всі вони доступні в золоті. Навіть такі особливі прикраси як каффи, які довгий час позиціонувалися як аксесуари молодіжні і відносилися до біжутерії, сучасна ювелірна індустрія перетворила на справжні шедеври золотих справ майстрів.

Отож ніяких обмежень. А це значить, що в колекціях відомих брендів класні золоті сережки підбере для себе і солідна пані, і молода дівчина.

сережки золоті

Цінова політика теж дуже різноманітна. Тобто в колекціях мануфактур, як правило, представлені і дуже дорогі моделі з діамантами чи сапфірами, і в середньому сегменті і навіть економ-варіант. Але не лякайтесь слова економ. Коли мова йде про ювелірні вироби, то вони відрізняються тим, що мають невеликі розміри (невелика вага, яка теж впливає на вартість), дуже простим дизайном та відсутністю декору. Але це не значить що їх якість погана. Ні, всі золоті вироби, в тому числі сережки з голда, які вам запропонують на сайті інтернет бутику UkrZoloto, гарантовано якісні і прослужать вам багато років.

Читайте також