Хто хоче очолити комунальні пансіонат і інтернат на Рівненщині?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Незабаром закінчується термін дії контрактів з директорами двох комунальних закладів обласної ради. На черговій сесії депутати обиратимуть керівника КЗ «Тучинський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради та КЗ «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради, повідомляють у облраді. 

Сьогодні на профільній комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей (голова Борис Бірук) депутати розглянули заяви кандидатів, хто хоче очолити ці заклади.

Зокрема Степан Вознюк та Олександр Демчук виявили бажання очолити Тучинський пансіонат, а Павло Мельник і Олександр Дмитрук подали свої кандидатури на керівника Острозького інтернату.

на фото Олександр Демчук

Однак, начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради Юрій Нілабович зауважив, що претендент на посаду Павло Мельник не відповідає кваліфікаційним вимогам. В нього немає вищої освіти та відповідного досвіду роботи.

на фото Павло Мельник

Так, члени комісії одноголосно рекомендували винести на розгляд сесії три кандидатури за виключенням Павла Мельника.

на фото Степан Вознюк

на фото Олександр Дмитрук

Тож 5 червня, на черговій сесії обласної ради депутати мають обрати керівників двох комунальних закладів серед трьох претендентів.

Читайте також