Кидались на людей та тварин: у Дрогобичі алабаї розгулювали містом та розірвали двох собак (ВІДЕО)

На Львівщині у Дрогобичі дві великі собаки гуляли містом без власника та загризли двох менших собак.

Про це пише zaxid.net

Відомо, що інцидент стався 24 травня у Дрогобичі. Як повідомляють, власником даних алабаїв є місцевий бізнесмен Микола Лагодич, котрий неодноразово потрапляв у різні скандальні ситуації.

Собак помітили місцеві мешканці, ті розгулювали вулицями міста без намордників та без господарів. Окрім того, кидались на людей та інших менших тварин. Так, вони накинулися на двох маленьких собак, яких господині вигулювали на повідку. Алабаї схопили малих собак за шию, зірвали з повідка і втекли з ними геть.

Одна з тварин загинула, інша у важкому стані у ветклініці.

Поліцейським довелося підстрелити одного з алабаїв, коли той кидався на людей.

Наступного дня після нападу Микола Лагодич підтвердив, що це були його алабаї, та записав відеозвернення, у якому просить людей надати йому контакти потерпілих, аби відшкодувати їм моральну шкоду. Сам переконує, що він ні в чому не винен.

«Грошима це звичайно не компенсуєш, але хочу вибачитися, бачить Бог не моя вина в цьому, не моя....Спосіб засунути, загнати, посадити тупо мене в тюрму привело до того. Власними руками друга дружина, яка мала бажання на цьому нажитися з стукачами мусарськими, з Петриком, зробили все, щоб мої собаки когось загризли і мене посадили», – сказав Микола Лагодич у своєму відео-вибаченні.

 

Читайте також