Коронавірус не відступає: на Рівненщині - ще 27 нових випадків

Станом на вечір сьогодні, 8 травня, в Рівненській області офіційно зафіксовано ще 27 хворих на коронавірус. Про це свідчать останні дані, які оприлюднили щойно у Рівненській облдержадміністрації.

Зокрема, найбільше нових випадків знову підтвердили у селі Зоря Рівненського району - 7. Ще 6 хворих виявили у місті Рівному. 

Крім цього, у Рівненському районі, який є лідером на сьогодні по захворюваності на COVID-19, окрім Зорі, додалося ще 7 інфікованих коронавірусом - по одному у селах Шубків, Біла Криниця, Карпилівка, Дядьковичі, Нова Українка, Рубче та Городок.

Три нові випадки також нині зафіксували у Сарненському районі. Це - мешканці сіл Тутовичі, Чемерне та Кам’яне-Случанське.

У Березнівському районі теж є нові хворі. Окрім мешканця міста Березного, про якого ми вже повідомляли тут, також на коронавірус захворів житель села Грушівка.

Також по одному нововиявленому хворому зафіксували у Корецькому районі (село Щекичин) та Острозькому районі (село Мощаниця).

До слова, серед нових захворівших - 9-річна дитина. Найстаршому з них - 70 років.

Таким чином, на Рівненщині станом на зараз - вже 908 мешканців, у яких підтвердили коронавірусну інфекцію. З них – 202 медики і 44 дитини.

Детальніше про хворих в розрізі районів Рівненщини - на карті:

Читайте також