Костюми, куртки й капелюшки: що пропонують рівненські бренди?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Щороку в Україні з'являються нові бренди, які спеціалізуються на різних стилях, формах та видах одягу. Кожна марка має свій шлях розвитку та становлення на ринку виробників. Сьогодні ми розповімо про рівненські бренди одягу, які динамічно розвиваються та поступово займають своє місце на загальнонаціональному рівні.

Раніше ми писали про "Рівненські бренди одягу: що і де купити?".

S-cape - це бренд яскравого та технологічного верхнього одягу для міста, подорожей і хорошого настрою. Девіз марки – погода нам не завада.

Фото -  S-cape

Продукція бренду – це верхній одяг для жінок та чоловіків у спортивному та повсякденному стилі. Також, в асортименті є панами, рукавиці та сумки. Шоу-рум цього бренду з’явився у Києві на маркеті Всі Свої (простір для українських виробників). Магазини також є у Львові та Рівному. Одяг S-cape впізнаваний завдяки лаконічному крою, функціональності та яскравим принтам. Виробники уважні до деталей та йдуть у ногу з трендами.

Фото -  S-cape

All Real- рівненський бренд одягу середнього цінового сегменту. Бренд розпочав своє існування у 2015 році. Асортимент марки розрахований як на чоловічу, так і на жіночу аудиторію.

Фото - All Real

Стиль одягу – спорт, casual. Бренд робить акцент на якість, практичність та зносостійкість. Верхній одяг (парки, куртки) підходять для спортивного туризму, активного відпочинку та походів. Завдяки крою одяг комфортний та придатний для активностей. У кольоровій гамі присутні як темні практичні кольори, так і яскраві насичені відтінки.

Фото - All Real

Marsego – бренд рівненських дизайнерок Марини та Маргарити Морозових. Сестри започаткували марку у 2015 році і вже неодноразово брали участь в Українському Тижні Моди, де демонстрували власні колекції.

Фото - Marsego

Одяг від Marsego – це ода жіночності та елегантності. Кожна жінка зможе підібрати модель з асортименту на власний смак – традиційні силуети або ж об’ємні форми,  яскраві принти або ж пастельні ніжні відтінки. Одяг цієї марки не є дешевим - це спричинено використанням якісних дороговартісних матеріалів. Цільова аудиторія бренду – молоді, сучасні та впевнені жінки.

Фото - Marsego

Suvi – молодий бренд жіночого одягу за доступними цінами. На українському ринку ця марка з’явилась у 2018 році. В асортименті подані сукні, блузи, топи, брюки, але найбільш популярні моделі костюмів.

Фото - Suvi

Для виробництва використовують якісні матеріали та фурнітуру, наявні як класичні фасони у стриманих кольорах, так і надсучасні форми брюк та жакетів у насичених соковитих відтінках. Такі речі стануть перлиною гардеробу сучасної жінки. Бренд періодично робить знижки на багато моделей, тому є шанс придбати якісну річ за низькою ціною.

Фото - Suvi

Without – молодий бренд, заснований у 2020 році. Спеціалізація – виробництво худі для жінок та чоловіків. Серед представлених товарів можна знайти аксесуари (рукавиці, рюкзаки, шарфи та шапки), спортивні штани та кофти. Дизайн виробів мінімалістичний.

Фото - Without

Якщо Ви хочете придбати базові речі , то цей бренд – прекрасне рішення. Худі утеплені та комфортні для повсякденного носіння. Є широка кольорова гамма, яка задовольнить будь якого покупця. Ціни на товари демократичні.

Kazvan.hats – рівненський бренд капелюхів ручної роботи. Родзинка – індивідуальне виготовлення капелюху під замовлення.

Фото - Kazvan.hats

Марка пропагує любов до природи, тому всі вироби виготовлені з натуральних матеріалів, еко клей майстри замішують власноруч (він є безпечним для довкілля та користувача).

Фото - Kazvan.hats

Кожен може замовити Up cycling своїх речей – переробка виробів для повторного використання. Класичний капелюх з широкими полями чи яскравий арт-об’єкт, що привертає увагу – обирати Вам.

Читайте також