"Козацькі розваги" по-рівненськи: в області завершився всеукраїнський фестиваль

Всеукраїнський фестиваль «Козацькі розваги», що протягом червня проходив у Рівненській області, підводить підсумки та визначає переможців. Програма фестивалю включала культурно-розважальну та спортивну частини, конкурси, показові виступи, організацію різноманітних активностей, спрямованих на пропаганду здорового способу життя та популяризацію національних видів спорту.

Загальне керівництво у його проведенні здійснювало управління освіти і науки облдержадміністрації, управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації та комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Переможці та призери серед міст, районів області, ОТГ визначались за найбільшою кількість учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів населеного пункту. Цьогоріч до спортивних активностей долучилось понад 2000 учасників, а трійка лідерів сформувалась у такому складі:

  • І місце – м. Рівне; 
  • ІІ місце – м. Дубно; 
  • ІІІ місце – Демидівський район. 

"Спорт для всіх" Рівненщини 

Читайте також