Кредити, нерухомість дружин і тисячі доларів готівки: що задекларували начальники трьох рівненських управлінь

Частина начальників управлінь, які підпорядковуються виконавчому комітету Рівненської міської ради, подали декларації про фінансовий стан за 2019 рік. Наші журналісти проаналізували декларації начальника управління освіти Василя Харковця, начальника управління охорони здоров’я Віктора Іськіва та начальника служби у справах дітей Андрія Міщені.

У власності начальника управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради Василя Харковця немає нічого. Згідно із декларацією. Житловий будинок на майже 200 квадратних метрів і земельна ділянка на 1200 «квадратів» у селі Городок Рівненського району зареєстровані на дружину.

Василь Харковець

Із доходів у сім’ї Харковців – 313 324 гривні заробітної плати пана Василя та трохи більше 57 тисяч пенсії. У його дружини Тетяни - майже 180 тисяч гривень зарплати за основним місцем роботи – управлінні освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Василь Харковець

Віктор Іськів, начальник міського управління охорони здоров’я, володіє автомобілем Renault Scenic 2012 року випуску, придбаним у 2016. Об’єкти нерухомості зареєстровані на дружину очільника міської медицини – Юлію. Зокрема, це земельні ділянки, площею по 1200 квадратних метрів кожна, у селах Забороль Рівненського району та Котира Зарічненського району. Квартира на 48 «квадратів» у Рівному також на дружині чиновника.

Віктор Іськів

Із доходів - заробітна плата Віктора Іськіва, отримана за основним місцем роботи, це майже 280 тисяч гривень. А також оплата за роботу за сумісництвом – майже 43 тисячі, адже пан Іськів працює ще дитячим ортопедом-травматологом.

Із готівкових коштів у Віктора Іськіва, згідно із поданою декларацією, майже 11 000 доларів.

Віктор Іськів

Начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Рівненської міської ради Андрій Міщеня має у співвласності житловий будинок у Рівному на майже 140 «квадратів», його мати має у власності земельну ділянку.

Дружина Андрія Міщені Мирослава декларує земельну ділянку в Рівному на понад тисяча квадратних метрів та недобудований будинок на 200 квадратних метрів у обласному центрі.

Андрій Міщеня

За основним місцем роботи пан Міщеня отримав майже 300 тисяч гривень, а його дружина, працюючи в міському управлінні освіти, - трохи більше 100 тисяч. Задекларована також пенсія матері начальника, стипендії і заробіток дітей – загалом близько 40-ка тисяч. Ще майже 29 тисяч гривень виплачені подружжю на оздоровлення дітей. Із коштів у банках – 5 тисяч на рахунку матері Андрія Міщені.

Задекларований і кредит у 100001 гривень, який брали на ім’я дружини посадовця. Станом на кінець березня третю частину вже сплатили.  

Нагадаємо, раніше ми писали про те, Чим багаті голови п`яти районів Рівненщини?

 

Усі фото - відкриті джерела.

Читайте також