Куди переїде Рівненська жіноча консультація?

Велике переселення незабаром має відбутися у ЦПМСД “Центральний” на Драгоманова,7, пише Управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації

Жіноча консультація №1, що розташувалася на 5-ому поверсі Центру переїде до міського Пологового будинку. Тобто семеро лікарів. Четверо все-таки залишаться на попередньому місці роботи. За словами начальника міського управління охорони здоров'я Віктора Іськіва, ситуація виникла через завершення терміну оренди жіночої консультації із ЦПМСД “Центральний”. 

Пролонгувати термін оренди неможна, оскільки сімейним лікарям теж треба кабінети. Наразі в одному кабінеті прийматимуть по два “сімейника” до шести годин кожен. Також до “Центрального” переїдуть педіатри з колишньої поліклініки на Чорновола. Логіка тут у тому, що ці педіатри перебувають у складі ЦПМСД “Центральний”.

Звільнені приміщення на Чорновола займуть медичні працівники амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що на Пересопницькій. А саму амбулаторію влітку відремонтують за кошти Світового банку, облаштують сучасним медобладнанням. “Це буде взірцева амбулаторія,”- переконаний Віктор Іськів.

Читайте також