Куди поїхати на День Святого Валентина: найяскравіші події 2020 року

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

День Святого Валентина – важливе свято для усіх закоханих пар. Для того, щоб найромантичніший день року був для Вас незабутнім та яскравим, ми створили підбірку цікавих подій на 14 лютого.

1. Концерт гурту «Без Обмежень» . Музиканти завітають до міста Луцьк із феєричним концертом на біс під назвою «#Мільярди».

«Без Обмежень» - це український гурт з Мукачева, який розпочав свою діяльність у 1999 році. Сьогодні музиканти гастролюють по всій Україні та виступають на різних музичних фестивалях у якості хедлайнерів.

2. З нагоди дня всіх закоханих у Львові відбудеться концерт суперфіналіста проекту «Голос країни» Михайла Мирка та ансамблю LaVIVO з програмою «Люблю». Виступ відбудеться у Центрі Довженка, де пролунають українські та світові хіти про кохання.

3. Також у місті Львові 14 лютого відбудеться велике шоу українського співака Андрія Заліско під назвою «Ніколи не пізно».

Андрій Заліско – естрадний український співак, заслужений артист України. Працює у стилі сучасний поп-фольк. У програмі шоу ви почуєте нові пісні та вже добре відомі хіти. На відвідувачів шоу чекає справжня атмосфера кохання, драйв та багато популярних пісень.

4. 14 лютого у Львівському державному палаці естетичного виховання учнівської молоді відбудеться світломузичне шоу під назвою «Симфонія кохання». Це незабутнє дійство, яке вдало поєднує у собі музику та візуальне мистецтво. Орган створить незабутнє полотно, фортепіано – лінії, а віолончель додасть виразних мазків.

5. 14 лютого о 17:30 та 20:00 у Львівській опері – святкова програма «Love Story» до Дня Святого Валентина: найромантичніша музика у виконанні оркестру Lords of the Sound. Один із найвідоміших українських оркестрів буде пестити ваш слух мелодійними, чуттєвими хітами світової музики з репертуару Ed Sheeran, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting та інші, а також саундтреками з найромантичніших кінофільмів.

6. Святослав Кондратів виступить з музичною програмою під назвою «Вікінг» у Львові. Подія відбудеться 14 лютого у Львівській національній філармонії.

Святослав Кондратів — відомий український скрипаль, який працює в жанрі pop-violin. Українському слухачеві відомий музичними відео, які знімає у різноманітних куточках планети на авторські композиції.

Читайте також