Квадроцикли – всюдиходи, котрі є незамінними в багатьох сферах

В Україні є багато місць, до яких важко дістатися через відсутність адекватних доріг. В таких випадках рятує транспорт, що має можливість рухатися бездоріжжям. Це трактори, позашляховики, квадроцикли тощо. Трактори та позашляховики не всюди можуть проїхати через свої габарити та масу. Квадроцикл стає хорошим рішенням, коли шлях недоступний для інших видів транспорту, котрі можуть працювати на бездоріжжі. Придбати їх можна в компанії «Minitractor-Ukr», ціни на квадроцикли відрізняються від моделі до моделі. Все залежить від комплектації, призначення та інших факторів.  

Призначення квадроциклів

Квадроцикл – це невеликий двовісний всюдихід із потужним, але компактним двигуном. Такий вид транспорту здобув велику популярність серед покупців через свою універсальність. Його можна використовувати в таких сферах діяльності:

  • Обробка невеликих полей на пересіченій місцевості. В подібні місця важко дістатися трактором, він також може бути нерентабельним. Тому використовують всюдиходи невеликих габаритів. 
  • Випасання худоби. Квадроцикл – це маневрений вид транспорту, їм випасати худобу зручно. 
  • Контроль за роботою різноманітних підприємств. Площа підприємств буває великою, тому для переміщення по ній необхідний швидкий та маневрений вид транспорту. Таким є квадроцикл. 
  • Спорт. Перегони на всюдиходах – це видовищні заходи, на котрі збирається багато людей. Спортивні моделі швидкі, потужні, але вони не придатні для використання ніде в іншому місці. Тільки на перегонах. Все – через особливості конструкції. 
  • Туризм. Подібні всюдиходи популярні серед людей, котрі самостійно бажають оглянути природу тощо в непрохідних місцях. Популярні в Карпатах. 

В компанії «Minitractor-Ukr» є різні за призначенням всюдиходи, кожний покупець знайде техніку для себе. 

Вибір квадроциклів – моменти, на які варто звертати увагу

Щоб отримати все від даного виду всюдиходів, необхідно їх правильно обрати. При виборі техніки варто звертати на такі моменти: 

  • Двигун. Він має відповідати вимогам того, для чого сам всюдихід призначений. 
  • Ходова. Має бути міцною та надійною, тоді техніка працюватиме довго, незважаючи на бездоріжжя. 
  • Коробка перемикання передач – буває ручною та автоматичною. Обидва варіанти мають свої плюси та мінуси, тому вибір за покупцем. 

Квадроцикл працюватиме довго та стабільно, якщо його правильно вибрати.

 

Читайте також