Лаборантку, яка пропрацювала в діагностичному в Рівному майже пів століття, відправили на заслужений відпочинок

Учора колектив клініко-діагностичної лабораторії КНП "Центральна міська лікарня" РМР вітав із виходом на заслужений відпочинок Антоніну Дмитрівну Солощук. Вона прийшла працювати у лікарню в 1971 році і пропрацювала на посаді лікаря-лаборанта 48 років! Крім того, була викладачем у Рівненському медичному коледжі. Поступово студенти ставали її колегами по роботі. Так вона формувала нове покоління спеціалістів, багато з яких нині працює у нашій лікарні, і з теплотою та вдячністю про неї говорять. Вона була і залишається наставником для багатьох і взірцем у роботі.

Всі її зусилля були спрямовані на розвиток лабораторної служби в Рівненській області. Вона багато років вдосконалювала, знаходила нові способи лабораторних досліджень. Будучи висококваліфікованим спеціалістом передавала свої знання та досвід медичним працівникам як середньої ланки, так і спеціалістам з вищою медичною освітою.

Завдяки своїй високій професійній майстерності та активній участі у громадському житті, має незаперечний авторитет у колективі і високу репутацію у медичних колах, як професіонал і людина, якій притаманні чесність, доброта, співучасть у долі інших, вірність професійному обов’язку і загальній справі!

КНП «Центральна міська лікарня» РМР

Читайте також