Лави поліцейських охорони Рівненщини поповнилися

https://rv.npu.gov.ua

Взвод охорони об’єктів та публічної безпеки Батальйону Управління поліції охорони в Рівненській області поповнився новоприбулими правоохоронцями. Новачки пройшли конкурсний відбір та навчання і відтепер будуть  застосовувати свої навички аби забезпечувати права і свободи людей, протидіяти злочинності та підтримувати публічну безпеку та порядок у місті.

Усі п’ятеро були призначеними на посади поліцейських Взводу охорони об’єктів та публічної безпеки Батальйону Управління поліції охорони в Рівненській області.

Із призначенням на посади привітав поліцейських і начальник Управління, полковник поліції Михайло Кононенко: «Я щиро вітаю новоприбулих поліцейських у нашому дружньому колективі. Ви можете покладатись на нас так, як покладаєтесь на своїх близьких, бо ми - одна велика родина. Ми дякуємо вам, що обрали професію поліцейського охорони, а в свою чергу чекаємо від вас сумлінного виконання своїх обов’язків».

Новачки зі словами – «Служу Українському народові!» - прийняли подяки від начальника Управління і пообіцяли, що недаремно склали присягу, адже впевнено знали, що їхнє покликання бути поліцейськими охорони.

Управління поліції охорони

в Рівненській області

Читайте також