Лицемірні й лукаві знаки зодіаку: хто ввійшов до п`ятірки

Із дванадцяти знаків зодіаку астрологи виокремлюють 5 найбільш лукавих. Це не означає, що всі представники цих знаків - лицемірні. Просто вони більше за інших схильні до цієї риси.

Водолій

Водоліям властиве лукавство, але не лицемірство. Ці люди не люблять брехню, хоча і брехати теж уміють просто чудово. Здебільшого вони просто грають різні ролі у стосунках із різними людьми, демонструючи ті чи ті якості. Їм так зручніше, але це непросто прийняти тим, хто не терпить лукавства в навколишніх: наприклад, таким знакам як Діва, Телець, Скорпіон.

Водолії часто грають за “дві команди”, не бажаючи когось ображати. Їм подобається відчувати себе потрібними, відчувати себе в центрі уваги. Якщо до такої риси характеру ставитися простіше, то з представниками цього знака можна спокійно жити, вести спільні справи, дружити. Проблема Водоліїв полягає в тому, що вони не розуміють закидів у лукавстві, адже для них така поведінка – норма.

Стрілець

Ці люди неймовірно розважливі. За хитрістю з ними не зрівняється ніхто, тому їм вдається так часто виходити сухими з води. Їхнє лукавство й лицемірство є абсолютно свідомими. Стрільці ніколи не роблять нічого просто так – у них є суворі цілі та певні плани. Здебільшого вони застосовують свої навички тільки тоді, коли їм потрібно досягти успіху на роботі, у навчанні або в інших важливих справах.

Це природжені маніпулятори й один із найбільш егоїстичних знаків. Вони намагаються створити перед вами такий образ, який хочеться бачити вам і який буде зручним для них. Якщо ви хочете, щоб Стрілець перестав вас обманювати і “грати” з вами, подружіться з ним. Це чудовий друг і товариш, який не кине в біді.

Близнюки

Близнюки лукаві від природи, але це не погано. Здебільшого це виражається в протилежності їхнього внутрішнього світу й зовнішнього образу. Внутрішньо вони майже завжди не такі, якими намагаються видатися під час спілкування. Це властиво більшості людей загалом, але в Близнюків проявляється особливо яскраво.

Окрім цього, Близнюки не бояться брехати найближчим людям. Вони роблять це без жалю і роздумів, особливо якщо йдеться про брехню на благо. Перш ніж довіритися Близнюкам, варто кілька разів подумати. Пам’ятайте про те, що вони люблять перебільшувати або применшувати правду.

Риби

Риби – природжені егоїсти та брехуни. Брехати вони обожнюють, але не вміють, тому їх часто викривають. Вони живуть емоціями, почуттями, вони загадкові й неординарні. Переробити їх майже неможливо, але можна просто ставитися до їхньої поведінки простіше. Риб часто називають незрозумілими людьми, тому що немає жодної гарантії того, що вони вам не брешуть саме зараз, у цей момент часу. Ці люди завжди готові змінити сторону в конфлікті, щоб отримати те, що їм хочеться.

Терези

Астрологи зазначають, що Терези вміють і брехати, і прикидатися, але роблять вони це помітно рідше, ніж будь-хто інший. Річ у тім, що Терези завжди прагнуть взаєморозуміння. Вони дипломати за своєю натурою, а домовитися їм допомагає вміння спритно жонглювати фактами, брехати та давати неправдиву інформацію.

Терези також можуть бути лукавими (майже як Водолії), але з іншими цілями. Терезам просто не хочеться конфліктів, тому вони люблять говорити одним одне, а іншим інше. За це їм мало хто дорікає, тому що всі розуміють благі наміри представників цього знака.

Читайте також