Любовний гороскоп на початок червня: три знаки Зодіаку, яким пощастить

До зірок можна звертатися з будь-яким питанням – вони можуть розповісти про професійне життя, фінанси і навіть здоров'я. Не виключення - питання стосунків.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята – щоправда, переважно ті, хто ще не влаштував своє особисте життя – цілком можуть розраховувати на романтичну зустріч із людиною, яка здатна перевернути їхнє життя з ніг на голову. Але зірки застерігають їх від знайомств на вулиці – це може бути небезпечно, а от знайомі друзів чи родичів можуть стати підходящою кандидатурою для перспективних романтичних стосунків.

Лев (23.07 – 21.08)

Левам, хоч би як сильно вони образилися на близьку їм людину, не варто спалювати за собою всі мости – треба залишити хоча б один шанс для збереження стосунків. Якщо дати партнерові можливість висловитися, результат його слів може виявитися непередбачуваним: цілком можливо, що розмова закінчиться не лише примиренням, а й перспективною пропозицією – можливо, навіть руки й серця.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги можуть зустріти людину, яку згодом захочуть назвати своєю другою половинкою, завдяки випадковості, яку інакше, як щасливою, і не назвеш. Велика ймовірність того, що вона, наприклад, помилиться номером або відправить лист за дуже схожою, проте неправильною адресою. Головне для представників знака – не скинути виклик або не викинути повідомлення до кошика для сміття, адже тоді вийде, що доля дала шанс даремно.

Джерело: ТСН

Читайте також