Людей розкидало по проїжджій частині: що відомо про стан потерпілих у ДТП на костопільській об`їзній

Як повідомлялось, сьогодні ввечері на трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів (на об'їзній Костополя) зіткнулись легковик та гужова підвода. 

Попередньо водій гужового транспорту, рухаючись зі сторони Сарн в напрямку Рівного по узбіччю смуги для руху зустрічного транспорту різко повернув праворуч та виїхав на проїзну частину, де зіткнувся із автомобілем "Рено Меган", який їхав у попутному напрямку, про це повідомив начальник патрульної поліції області Сергій Мерчук. 

У результаті ДТП постраждали водій та троє пасажирів гужового транспорту.

Тим часом, як повідомили у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги, у виклику йшлося, що "внаслідок удару людей розкинуло по проїжджій частині". 

Внаслідок ДТП постраждав чоловік (орієнтовно 68 років)

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, забійні рани обличчя.

Чоловік (орієнтовно 25 років)

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку; відчувався різкий запах алкоголю з дихальних шляхів.

Чоловік (орієнтовно 37 років)

Попередній діагноз: відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, забійні рани обличчя та голови.

Чоловік (орієнтовно 64 роки)

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта.

Двох із них госпіталізували у Рівненську центральну міську лікарню у важкому стані, двоє інших - у задовільному стані та у стані середньої важкості. 

Крім того травмувалась сім'я із чотирьох осіб. Це 30-річний чоловік та 30-річна жінка, а також їхні 2-річний та 7-річний сини. Їхній стан наразі задовільний. 

Усі фото Сергій Мерчука

Читайте також