Маленькі рівняни можуть взяти участь у креативних конкурсах

http://www.rv.gov.ua

Громадська організація «Українські Креативні Реформатори» впроваджує програму «Діти Створюють Країну». Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

До неї вже долучилися 450 учасників з 23 областей, діти з Йорданії та Німеччини.

У рамках програми відбувається 30 конкурсів соціально-економічного спрямування. Заплановано Всеукраїнський тур зі збереження Планети в 63 містах, це тренінгові навчання з поширення цінностей відповідального громадянина, турботи про навколишнє середовище, сталого розвитку, раціонального використання ресурсів.

Ключове завдання програми полягає у тому, щоб трансформувати свідомість дітей, від мислення «споживачів» до моделі «творців», які беруть відповідальність за своє майбутнє, майбутнє своєї країни та планети Земля.

Участь у програмі - це чудова нагода знайти нових друзів в різних куточках України та світу, товаришувати з однодумцями, брати участь у заходах, навчаннях, дізнатися, як організувати власну соціальну ініціативу, зберегти Планету та реалізувати свою місію на Землі.

Вік учасників: до 18 років.

Прийом заявок та робіт: до 1 липня 2018 року.

Що потрібно?

1.  Обрати конкурс / або декілька (один учасник може брати участь в кожному з конкурсів).

2.  Заповнити анкету учасника програми за посиланням: goo.gl/CAghaK

3.  Створені роботи можна надсилати на електронну адресу: [email protected], або на поштову адресу: Київ-1, 01001, а/с 441, Громадській Організації Українські Креативні Реформатори.

Детальніше: http://ukrngo.org.ua/project/childrencreatecountry/

Читайте також