Масштабна атака дронів у 8 областях рф - спільна операція СБУ, ГУР і ССО

Фото ілюстративне

Масштабна атака безпілотників у 8 областях росії у ніч проти 20 квітня — це спільна операція СБУ, ГУР та Сил спецоперацій ЗСУ.

Про це повідомляє "Суспільне" із покликанням на джерела у спецслужбах.

“Мінвійни рф плачеться, що цієї ночі до восьми областей завітали десятки українських безпілотників: Бєлгородської, Брянської, Курської, Тульської, Смоленської, Рязанської, Калузької та навіть Московської. Уражено як мінімум три електропідстанції та база зберігання пального, де зайнялися пожежі”, — зазначило джерело.

За даними джерел, ціллю спільної спецоперації СБУ, ГУР та ССО ЗСУ була енергетична інфраструктура, яка живить об‘єкти російського ВПК. Після атак у деяких районах виникли проблеми зі світлом і водопостачанням.

“Дрони СБУ вчергове довели свою ефективність та продемонстрували результат — успішно відпрацювали по інфраструктурі, яка забезпечує безперебійну роботу військових об‘єктів на території росії”, — зазначило джерело в спецслужбах.

Раніше стало відомо, що внаслідок атаки безпілотників на Брянську область росії відбулося загоряння об'єкта енергетичної інфраструктури.

У Міноборони рф заявили, що в ніч на суботу безпілотники літакового типу атакували вісім російських областей. За інформацією російських військових, ППО росіян нібито знищила та перехопила 50 БПЛА.

Читайте також