Майбутнім матусям Рівного розповіли усе, що варто знати про пологи (ФОТО)

http://charivne.info

 Громадська організація “Клуб свідомого батьківства “Мозаїка” провела для майбутні матусь - учасниць проекту "Пузата мама-2018" лекцію на тему батьківства та підготовки до пологів. Повідомляє портал ЧаРівне. 

Тема заходу - "Страх перед пологами".

Зустріч відбулась у партнера заходу -  центрі  розвитку дитини Baby Garden Club.

 - Зустріч із матусями була настільки комфортною, що можна було подумати, що ми вже зустрічаємося не вперше. Ми говорили про предвісники пологів, підказки від жіночого організму, які допоможуть зрозуміти, що зустріч з малюком вже в найближчі дні, що робити при різних варіантах початку пологів. - розповідає керівник клубу Анна Дуднікова- Разом з тим, кожна майбутня мама поділилася своіми страхами перед найвідальнішим днем, адже пологи - це робота, яку виконати потрібно якісно. Щаслива, якщо хоч трішки допомогла стати майбутнім матусям впевненішими у своїх силах та довіритися своєму тілу.

Окрім того, матусям розповіли про основні аспекти перших днів після пологів та догляду за малюком.

 

  Більше новин проекту -  у рубриці ПУЗАТА МАМА

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2018" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у: 

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули "Яммі Маммі", психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Даниловафахівці Сімейного банку пуповинної  крові "Гемафонд" нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та Студії йоги "Yoga Point"аквааеробіка  у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова" та "АкваРаю." 

Читайте також