Майже 200 туристів полетіло в Анталію з рівненського аеропорту (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

З міжнародного аеропорту «Рівне» на відпочинок до сонячної Анталії відправилося понад 170 туристів. Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Серед пасажирів – не тільки рівняни, волиняни, львівяни. Третину усіх авіаквитків придбали білоруси.

“Розпочався 3-ій туристичний авіасезон. Сьогодні запрацювала чартерна програма польотів на Анталію. Вильоти здійснюватиме туристичний оператор «Join Up». Авіаквитки повністю розпродані. Це успіх. Сподіваємося, що співпраця продовжиться», - розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко (на фото справа).

Директор компанії «Join UP» в Західному регіоні Андрій Кунтий не сумнівається у цьому. Він каже, що зараз рейси відбуватимуться один раз на тиждень, а з червня планують додати ще один.

«Обласна влада доклала зусиль задля організації перельотів, постійно велися переговори. Не слід забувати, що аеропорт – це не комерційна структура, а комунальна власність, тому усі підготовчі роботи були зроблені за бюджетні кошти. Інфраструктура в порядку, хороша злітна смуга. Тому аеропорт готовий до чартерів», - каже Андрій Кунтий.

Чартерна програма запрацювала, для цього зроблено достатньо, каже директор аеропорту Ігор Насинюк (на фото).

До польотів ретельно готувалися. Зокрема, провели сертифікацію служб летовища - перевезення, аеродромну, аварійно-рятувальну. У приміщенні запрацювали різні необхідні сервіси для пасажирів. Втім, на цьому не планують зупинятися.

«Аеропорт цікавий для туристів. І не тільки в ціновій політиці, хороша й логістика та сервіси для пасажирів. Тому в планах збільшити кількість міжнародних рейсів, а також розпочати внутрішні. Аби розширити потужності летовища, плануємо закупити необхідну техніку. Для цього і розробили програму. Сподіваємося, що депутати обласної ради підтримають її», - розповідає Ігор Насинюк.

Читайте також