Мер Рівного закликав мешканців розтопити сніг гарним настроєм і добрими словами

Фото - відкриті джерела

Сьогодні під час щоденного прямого ефіру міський голова Рівного Олександр Третяк подякував усім, хто долучається до боротьби з негодою. Мова про волонтерів, працівників екстрених служб і небайдужих містян.

Він також закликав дякувати працівникам екстрених служб, які працюють у цілодобовому режимі:

«Я хочу закликати разом Вас до такої ініціативи – ініціативи-подяки для всіх комунальних служб, які працюють. Повірте, знаю, що говорю, тому що фактично цілодобово, беззупинно працюють комунальні служби по очистці снігу, працюють беззупинно в контексті супроводу та стану справ на вулицях патрульні поліцейські, беззупинно працює державна служба надзвичайних ситуаційрятувальники, беззупинно працює екстрена швидка медична допомога. Тобто, ми всі в спільній координації. Я, як міський голова та всі екстрені служби працюємо на благо міста».

Під кінець ефіру мер ще раз закликав рівнян бути вдячними – щоб гарним настроєм і словами розтопити сніг.

«Закликаю всіх присутніх у ефірі, шановні рівняни, якщо ви бачите комунальні служби, якщо ви бачите служби ті, які я називав - поліцію, рятувальників, медиків, висловіть подяку цим людям. Напишіть кілька слів подяки – це буде приємно. Таким чином ми трошки покращимо, розтопимо цей поганий настрій, цей шалений сніг своїми добрими і теплими словами».

Читайте також