Мешканці Рівненщини повезуть на схід різдвяні смаколики

Мешканцям Дубенщини пропонують поділитись різдвяними ласощами з бійцями, пише інформаційний портал м. Дубно. 

Аби наші військові відчули трішки свята на передовій капелани та волонтери вкотре поїдуть на Схід. Кутя, різдвяні страви, смаколики – все те чим можуть поділитись мешканці Дубенщини з нашими бійцями. На них до 6 січня чекають у Свято-Миколаївському монастирі.

«П’яте Різдво Христове українські добровольці, Збройні сили України захищають цілісність нашої держави на Сході України. Час від часу наші війська відвойовують українські території у загарбників-москалів. Перемога вже близько, якщо разом ми будемо йти до цієї мети. Тож не опускаймо рук, якби важко не було.

І поки війна триває – бійцям потрібна наша допомога. Пам’ятаймо про це.

Вже на Різдвяні свята на передову знову із Дубна відправляються капелани-волонтери. Поїдуть, бо на Сході потрібна наша підтримка.

Якщо маєте можливість поділитись із бійцями різдвяними та іншими смаколиками (кутя, пампухи, вареники, пиріжки, печиво та ін.), намалювати відкритку, написати листа бійцю, то зробіть це.

Збір продуктів та теплий речей на передову відбувається у Свято-Миколаївському чоловічому монастирі до 6 січня», інформує Блог «Знай більше».

Читайте також