Міський голова Дубна отримав нагороду від Залужного

Міський голова Дубна Василь Антонюк отримав нагороду від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це повідомляють на сайті Дубенської міської ради.

Згідно з наказом Генерала Валерія Залужного міського голову Дубна Василя Антонюка було нагороджено почесним нагрудним знаком «За сприяння війську».

Цією нагородою зазвичай відзначають працівників ЗСУ та інших осіб за значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних сил України.   

«Це нагорода кожного мешканця нашої громади! Кожного, хто, щоденно працює для наближення нашої Перемоги. Дякую Головнокомандувачу за цю високу нагороду - це честь і висока відповідальність для нас усіх!» - стверджує очільник міста.

Також міського голову Василя Антонюка нагороджено медаллю «За волонтерську діяльність», Командувача військ оперативного командування “Захід” Сергія Літвінова, медаллю «За гідність та патріотизм» Голови Всеукраїнського об'єднання “Країна” Олександра Сопова.

Від командування та особового складу 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Кості Гордієнка міському голові Василю Антонюку вручено Подяку за активну життєву і громадську позицію, патріотизм та безкорисну допомогу військовослужбовцям, які виконують бойові завдання.

Читайте також