Міський голова Рівного нагородив інтелектуальну еліту міста (ФОТО)

http://www.city-adm.rv.ua

7 червня міський голова Володимир Хомко зустрівся з переможцями всеукраїнських етапів учнівських олімпіад з навчальних предметів та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук. Повідомляє офіційний сайт Рівненської міської ради.

Міський голова привітав та вручив подяки Рівненського міськвиконкому 30 учням, які гідно представили Рівненщину і рідне місто в інтелектуальних змаганнях на всеукраїнському рівні, та загалом здобули 34 перемоги. Це 18 перемог у олімпіадах з навчальних предметів та 16 у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН.

Упродовж трьох років всеукраїнським переможцем стає учениця РГГ Поліщук Дарина.

У цьому році по дві всеукраїнські перемоги мають Безчинська Маргарита (ЗОШ № 13), Луцик Карина (РГ «Гармонія»), Свінтозельський Володимир (НВК № 26), Бондарець Дарина (ПМЛ «Елітар»). Дарина та Володимир здобули Всеукраїнські перемоги і у 2017 році.

Подяками виконавчого комітету Рівненської міської ради також нагороджені 26 вчителів, які підготували переможців всеукраїнських етапів інтелектуальних змагань у 2017-2018 році.

Грамоти від міської влади отримали: лауреат Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018», вчитель РГГ Островська Катерина, та фіналіст цього ж конкурсу, вчитель німецької мови РГГ Ваколюк Людмила.

Читайте також