Міський голова Рівного нагородив канадських ротарійців (ФОТО)

фото - Фейсбук

Володимир Хомко нагородив ротарійців із Канади, пише Рівненська міська рада та її виконавчий комітет

Міський голова Рівного 26 вересня зустрівся з представниками благодійної організації «Ротарі Клуб міста Елістон» (Канада). Протягом останніх шести років організація тісно співпрацює з нашим містом і успішно реалізовує гуманітарні та благодійні проекти, зокрема, для людей із особливими потребами.

Серед проектів, які вже стартували і мають бути реалізовані найближчим часом – соціалізація незрячих та слабозорих людей. А також встановлення у парку ім.Т.Шевченка дитячого майданчика для дітей із обмеженими можливостями.

Під час зустрічі іноземні гості наголосили, що канадський уряд цілковито підтримує Україну, зокрема під час зустрічей Великої Сімки. Своєю чергою, Володимир Хомко підкреслив, що українці високо цінують дружні і партнерські стосунки між двома нашими країнами, скріплені ще й потужною українською діаспорою в Канаді.

Міський голова нагородив представників «Ротарі Клубу» із Елістона та з Рівного офіційними подяками Рівненської міської ради і міського виконавчого комітету, а також висловив особисту подяку за шляхетну працю ротарійців на користь суспільства та упевненість у її плідному продовженні.

Читайте також