Міськрада на Рівненщині виділила гроші на ремонт дороги державного значення

У Костополі міська рада ініціювала ремонт дороги та виділила співфінансування.

"Дорога Т-18-27 Костопіль-Яполоть є автомобільною дорогою державного значення, тому її обслуговування та ремонт є компетенцією Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Рівненській області. Але оскільки місцеві мешканці постійно нарікають на стан дороги, міська рада сама ініціювала ремонт ділянки дороги в межах громади та виділила на його проведення 1,5 мільйона гривень", - зазначають у міськраді.

Ідеться про поточний ремонт ділянки протяжністю близько 4 км від села Велика Любаша до мосту через річку Горинь. На місце майбутнього ремонту виїздили представники міськради та Служби відновлення.

"Якщо громада виступає з ініціативою – ми знаходимо можливості співпраці для реалізації цієї ініціативи. Разом ми визначилися, що саме потрібно зробити, підбили приблизну вартість та склали акт. Тепер оголосимо тендер, й після визначення переможця розпочнемо ремонт дороги. Роботи будуть проведені швидко", - коментує заступник начальника Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Рівненській області Дмитро Леонтіюк.