Молода дівчина у реанімації: неповнолітній без посвідчення водія вчинив ДТП на Рівненщині

Увечері 21 червня в селі Малинськ Березнівського району сталась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої у реанімаційному відділенні районної лікарні перебуває 18-річна дівчина. У неї діагностували забій головного мозку та політравму.

Як повідомили у поліції, коли їх працівники приїхали на місце пригоди, там були лише уламки від транспортного засобу. Як вияснилось пізніше, 17-річний керманич мотоцикла поїхав разом із батьком у лікарню до потерпілої. Там його й освідували. За результатами тесту відомо, що у його крові виявили 0,6 проміле алкоголю, зразки його крові відібрали для проведення аналізу.

Слідчі на місці події встановили, що неповнолітній водій не вибрав безпечної швидкості руху і  допустив падіння. У результаті цього постраждала пасажирка.

Відомо, що мотоцикл не був зареєстрований, а юнак не мав права керування, адже не має посвідчення водія. Транспортний засіб виявили у нього дома.

Наразі березнівські поліцейські розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до заподіяння потерпілому тяжких тілесних ушкоджень.

 

Читайте також