Мріє створити сім’ю: історія захисника з Рівного із позивним "Кіндер"

Рівняни Сергій із перших днів війни захищає Україну. 

Про це повідомляють у Рівненській ОВА. 

Як зазначається, прізвисько «Кіндер» закріпилося за Сергієм ще з дитинства. На війні воно переросло в позивний.

Як розповідають в Об’єднаному пресцентрі Сил оборони Північного напрямку, рівнянин закінчив строкову службу в 2020 році. Далі працював на будівництві. А з перших днів повномасштабного вторгнення долучився до Збройних Сил України.

«Прокинулися від того, що щось літає в небі. Перші думки, що виникли в голові, – треба йти захищати. Захищати себе, своїх близьких, своїх майбутніх дітей. Усім треба йти. Якщо не піду я, інший не піде, то що ж тоді?..» - пригадує хлопець.

Потрапивши до підрозділу територіальної оборони, він постійно навчається новому. Сергій зазначає, що відчуває помітні зміни в собі: став витривалішим та ще більше цінує дружбу, адже тільки разом можна вижити й подолати ворога.

Зізнається, що спочатку відчував певні труднощі, а потім, коли втягнувся, стало легше. Найскладніше - опанувати себе, не панікувати, діяти, не відволікаючись ні на що. Вибухи, стрільба… Ніщо не має завадити виконанню завдання.

 «На війні вперше почав задумуватися про створення своєї сім’ї. Приємно, коли тебе чекають удома, підтримують, хтось хвилюється за тебе, а ти хвилюєшся за когось. Дай Бог, швидко закінчиться війна, ми повернемося до мирного життя й будемо згадувати все це, читаючи в газетах та книжках», - мріє «Кіндер»

Читайте також