На Бахмутському напрямку загинув старший лейтенант із Рівного

На Донеччині загинув старший лейтенант із Рівного Микола Войтович. 

Про це повідомляє в.о. міського голови Рівного Віктор Шакирзян. 

Як зазначається, 28-річний боєць загинув 5 вересня на Бахмутському напрямку. 

Микола Войтович народився 23 квітня 1996 року в Рівному. Закінчив Рівненський ліцей №26. Потім вступив до ВСП "Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП", де здобув спеціальність «Електромонтажника з освітлення та освітлювальних мереж. Електромонтажних силових мереж та електроустаткування». У ВСП “ Рівненський автотранспортний фаховий коледж НУВГП ” , де навчався заочно, отримав спеціальність «Обслуговування та ремонту автомобілів двигуна». Вищу освіту здобув у Національному університеті водного господарства та природокористування за напрямом підготовки «Будівництво та цивільна інженерія».

Микола закінчив кафедру військової підготовки НУВГП, молодшого лейтенанта. Працював інженером-будівельником TOB «A-2», а потім – продавцем у ТОВ «Епіцентр К».

26 жовтня 2022 року його мобілізували до війська, він і пішов захищати рідних і Україну.

«Син був дуже доброю та щирою людиною, дуже любив тварин, завжди дбав про слабших. Товариський, усміхнений, комунікабельний – він легко знаходив спільну мову з людьми. Розумний і пробивний, відповідальний. Під час навчання був старостою, його слухали та поважали,» - розповідає мама Героя Людмила.

Попрощаютсья з Героєм, як і з іще двома захисниками, Тарасом Лазарчуком та Сергієм Тлучкевичем н майдані Незалежності у Рівному 10 вересня о 9:30.

Поховають Миколу Войтовича в Обарові. 

Читайте також