На Березнівщині побили чоловіка: він у тяжкому стані в обласній лікарні

 

За фактом отримання жителем Березнівського району тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження.
У тяжкому стані в лікарні нині перебуває 48-річний житель села Колодязне. Про завдані невідомими тілесні ушкодження чоловікові до поліції17 січня повідомила дружина.

Слідчо-оперативна група встановила, що 14 січня близько 21-ї години поблизу місцевого кафе між односельчанами виникла суперечка, під час якої 24-річний молодик наніс удар в обличчя 48-річному чоловікові. Останній не втримався, упав і вдарився головою об бруківку. Потерпілий, якому одразу ж на місці надали допомогу, повернувся додому.

Однак наступного дня без свідомості чоловіка виявила дружина та викликала медиків. Жителя Колодязного спочатку госпіталізували в Березнівську центральну районну лікарню, а потім — у Рівненську. Медики у нього діагностували перелом основи черепа, відкриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Стан його оцінюють як важкий.

За попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішується питання про повідомлення 24-річному жителю Березнівського району про підозру. У ході досудового розслідування поліцейські з’ясовують усі обставини події.


Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також