На Донеччині загинули два захисники з Костополя

На Донеччині загинули два захисники із Костополя - Олександр Ткач та Олександр Прокопович. 

Про це повідомляють у Костопільській міськраді. 

Як зазначається, рядовий Олександр Ткач загинув 10 лютого під час ведення бойових  дій в районі н.п. Благодатне Донецької області в результаті танкового та артилерійського обстрілів з боку противника.

Олександр народився 11.08.1983 року в м. Костопіль. Навчався в школі №5, закінчив Костопільський технологічний коледж. В мирний час працював в будівельній сфері.

28 серпня 2022 року Олександра призвали на військову службу  в 1 аеромобільний батальйон військової частини А4350. В Олександра залишилися дружина, син та мама.

Сержант Олександр Прокопович загинув 11 лютого в районі н.п. Бахмут Донецької області під час мінометного обстрілу зі сторони противника.

Народився Олександр 14.06.1973 року на Запоріжжі. В період з 1991 по 1993 роки проходив строкову військову службу. Олександр є учасником АТО, з 2015 по 2016 роки відстоював незалежність України на території Донецької та Луганської областей. З 1 березня 2022 року Олександр проходив службу  у військовій частині А7098 командиром стрілецького відділення.

У Героя залишилися дружина та донька.

17 лютого (п'ятниця) просять віддати шану та достойно зустріти Героїв: о 18:00 в'їзд похоронного кортежу із загиблим Олександром Ткачем до його домівки вул. Сидорова,28; орієнтовно о  21:00 в'їзд похоронного кортежу із загиблим Олександром Прокоповичем до його домівки вул. Вінниченка,2в (про зміни буде повідомлено додатково).

Прощання з Героями відбудеться 18 лютого (субота) : 12:30 – прощання із загиблими в їх домівках. 13:20 – відбудеться чин похорону за загиблими Героями у соборі святих апостолів Петра і Павла. По завершенню у храмі чину поховання, відбудеться піша хода до Майдану Шевченка. Поховають бійців на «Новому» кладовищі м.Костопіль поруч з іншими Воїнами Небесного Легіону.

Всіх жителів Костопільської громади просять доєднатися до вшанування пам'яті Героїв.

Читайте також