На Гощанщині попрощались із 27-річним десантником, який поліг на Донбасі

У Гощанській громаді попрощались із воїном Миколою Дячуком. 

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці громади. 

Микола Дячук народився 9 червня 1995 року у селі Синів на Гощанщині. Тут майбутній Герой закінчив середню школу, а відтак уступив до Здолбунівського професійного ліцею залізничного транспорту, де здобув професію зварювальника.

- Він був доброю, мужньою та працьовитою людиною, який понад усе любив Україну та вірив у її незалежне майбутнє, - зазначають у селищній раді. 

В жовтні 2022 року Микола став на захист України у складі навідника 3 десантно-штурмового взводу. Загинув під час виконання бойового завдання в населеному пункті Новомихайлівка, Донецької області.

Молодий чоловік не встиг створити власну сім’ю, виростити дітей, побудувати дім. Залишив у скорботі батька Віталія, матір Людмилу, молодшу сестру Анастасію.

На колінах, «живим коридором», обабіч дороги з квітами, державною символікою та сльозами на обличчі, тіло загиблого воїна проводжали односельчани та жителі громади, побратими, духівники та представники влади.

Поховали Миколу в рідному селі з усіма почестями, під залпи почесної варти та Державний Гімн у виконанні військового оркестру.

Читайте також