На Херсонщину вирушили дві бригади рівненських енергетиків

На Херсонщину вирушать ще дві бригади рівненських енергетиків.

Про це повідомляють на сторінці Рівнеобленерго.

Наступного тижня до електромонтерів Млинівської та Дубенської дільниць приєднається бригада служби ліній, що вже майже 2 місяці працює на звільненій від окупантів Херсонській землі і ненадовго повернулася на Рівненщину. 

За майже 2 місяці нашим «лінійникам» вдалося відновити дві ПЛ-35 кВ, ввести в роботу дві підстанції 35/10 кВ – у двох районах південного краю. 

Загальна протяжність відбудованих нашими електромонтерами електромереж – 15,7 км. Відновлювальні роботи, які проводять наші хлопці на пошкоджених ділянках повітряних ліній – це усунення обривів проводу та захисного тросу, заміна ізоляторів, електроопор, прокладання нових мереж. Виконані бригадою майстра Гродського О.В. роботи дозволили відновити електропостачання у 7 населених пунктах Херсонської області.

"Естафету лінійної бригади прийняли енергетики з Дубна та Млинова, які відновлюватимуть мережі 10/0,4 кВ. 
Отож, 23 працівники, 8 одиниць техніки «Рівнеобленерго» і надалі допомагатимуть відновлювати, повертатимуть життя на Херсонщину!" - написали  у дописі.

Відбудова мереж Херсонщини відбувається у тісній взаємодії рівненських енергетиків з колегами з «Херсонобленерго», «Чернівціобленерго», «Житомиробленерго» та «Кіровоградобленерго». Разом ввели в роботу 5 підстанцій 35/10кВ, 5 ПЛ-35 кВ протяжністю 29,2 км, ПЛ-150кВ - 1,5 км, ПЛ-10 кВ – 29,5 км, ПЛ-0,4 кВ – 36,4 км. Загалом працівникам п’ятьох обленерго вдалося повернути світло у 29 населених пунктів, 7805 споживачам Херсонської області.

Читайте також