На перехресті Соборної та Петра Могили знову просять встановити світлофор

фото ілюстративне

На сайті Рівненської міської ради з'явилася петиція про встановлення світлофору на перехресті вулиць Соборна та Петра Могили.

"Чому саме на тому відрізку? Там знаходиться пішохідний перехід, який розташований між двома зупинками громадського транспорту.  Нормальним явищем є коли люди переходять через пішохідний перехід, проте у даному випадку варто звернути увагу на часовий інтервал, з яким люди переходять пішохідний перехід. З інтервалом 20-30 секунд (іноді групи людей не перевищують 2-3 осіб) здатність проїзду пішохідного переходу становить 4-6 машин в кращому випадку.

Також варто звернути увагу на транспорт, який виїжджає на вулицю Соборну з вулиці Петра Могили, адже в тому напрямку знаходиться досить багато державних структур: Рівненський районний суд, Районна поліція, районна прокуратура, районна виконавча служба, Райдержадміністрація та ін.. Тобто в тому напрямку також спостерігаються затори у певний проміжок часу." - пише В'ячеслав Гладун у петиції.

Також автор звернення зазначає, що неодноразово помічав, як на пішохідному переході автівки ледь не збивали людей.

До кінця збору підписів залишилося 45 днів. Зазначимо, що рівняни вже не вперше пишуть петиції про встановлення світлофору саме на цьому відрізку дороги.

Читайте також