На Рівненщині батьки 5-річної дівчинки просять допомогти їй подолати важку хворобу

фото ілюстративне

На Рівненщині батьки 5-річної дівчинки просять небайдужих допомогти родині зібрати кошти, аби подолати страшні хвороби.

Зокрема, мама Юлія Ткаченко пише:

"07.10.2014 року в нас народилася донька і в неї був страшний діагноз: гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС,синдром пригнічення, токсикогіпоксична кардіопатія,відкрите овальне вікно,стеноз легеневої артерії. Наша дівчинка місяць пролежала в лікарні у важкому стані, але, Слава Богу, в обласній лікарні лікар від Бога Шевчук Олександр допоміг і врятував нашу дівчинку, тому що гарантій в перенатальному центрі нам ніхто не давав - вони навіть діагноз не могли правильний встановити.

26.11.2014 ми дізналися що в дитини: вроджена вада серця, дефект міжпередсердної перегородки, стеноз легеневої артерії, систолічний тиск в правому шлуночку. Дилатація правого шлуночка, правого передсердя. Регургітація мітральна на клапані легеневої артерії. Цей весь час ми лікували дитину, стояли на обліку в лікарні, нам призначали лікування - і ми лікувалися. Коли ми приїхали в Київ в "Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова НАМН України", нам сказали, що в дитини дуже високі тромбоцити, потрібно робити розрідження крові, тому що є згортання крові. Тому дитина спить погано вночі і в неї постійна задишка, часто хворіє."

Батьки дівчинки звертаються до усіх небайдужих допомогти, адже у родини вже не має власних коштів на лікування за стільки років. Наразі їй у Києві потрібно робити розрідження крові і корекцію стенозу легеневої артерії.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку: 5168 7573 1199 5023 на ім'я мами Ткаченко Юлії Миколаївни (тел. 068 587 82 46).

Читайте також