На Рівненщині батько з рушниці застрелив свого сина, а потім сам "здався" поліції

Фото ілюстративне

Вчора, у вівторок, 28 травня, близько опівдня на Рівненщині у місті Вараші 61-річний чоловік застрелив свого 35-річного сина. Про це до поліції він після скоєного повідомив сам.

Як розповів слідчим та поліцейським сам батько, коли ті прибули на виклик, між ним і сином виникла сварка після того, як син прийшов додому напідпитку. В результаті сварки син вдарив батька, який також перебував у стані алкогольного сп'яніння, після чого останній дістав мисливську гладкоствольну рушницю, яка лежала в сейфі, і двічі вистрелив молодому чоловіку, потрапивши у плече та грудну клітку, від чого той помер на місці. До слова, зброя є зареєстрованою.

Батько раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців. Наразі вн перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні умисного вбивства. Невдовзі у суді йому оберуть запобіжний захід. Наразі у поліції проводять досудове слідство.

За вбивство сина чоловікові, згідно з санкцією інкримінованої йому статті, тепер загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Читайте також