На Рівненщині благодійники збирають кошти на реанімаційне обладнання для новонароджених

Благодійний фонд " Скарбниця Надії " разом з відділенням анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених КП "РОДЛ" РОР розпочинають співпрацю в рамках проекту "Реанімація новонароджених" на закупівлю необхідних комплектуючих до апаратів ШВЛ та розхідників до життєво важливих моніторів, кардіо-респіраторних датчиків.

У відділення реанімації новонароджених потрапляють як дітки що народженні доношеними, так і глибоко недоношені дітки. Найменша дитинка, яку вдалось виходити у відділенні важила при народження всього 600 грамів і зараз майже не має проблем зі здоров'ям. Більшість з таких дітей потребують тривалого виходжування та перебування на апаратах штучної вентиляції легенів.

Щоб успішно забезпечити проведення ШВЛ у відділенні постійно потрібно мати комплектуючі, які потребують регулярної заміни, а саме:
- Тригерний датчик, який дозволяє будь-якого пацієнта адаптувати до апарату з самостійними спробами дихання.
- Зволожувач, що підтримує рівень підігріву та зволоження дихальної суміші на необхідно фізіологічному рівні.
- Вологозбірник в комплекті з трійником пацієнта.
Саме завдяки зволоженню та підігріву дихальної суміші, є можливість здійснювати штучну вентиляцію легень протягом тривалого часу у новонароджених з екстремально низькою масою тіла.

Крім того, для забезпечення моніторингу кардіо-респіраторної системи новонароджених , використовується пульсоксиметр. Цей прилад фіксується на пальчику або стопі новонародженої дитинки. Зараз необхідно забезпечити відділення спеціальним датчиком до пульсоксиметра.
Отож, щоб придбати вологозбірники 9 шт, підігрівачі шлангів 9 шт та датчики до обладнання 5 шт необхідно зібрати суму 62800 гривень.
Просимо вас допомогти забезпечити необхідними комплектуючими відділення реанімації, де багато років успішно виходжують багатьох маленьких пацієнтів.
Для допомоги відділенню у благодійному фонді "Скарбниця Надії" відкрито окремий розрахунковий рахунок. Всі кошти, які будуть надходити на цей рахунок будуть використані на придбання обладнання та виробів медичного призначення для відділення анестезіології.

Реквізити для переказів :
4246 0010 3001 0221
(Рева М.В, картка БФ "Скарбниця Надії")

Реквізити для для юридичих осіб і тих, в кого рахунки не в Приватбанку
ЄДРПОУ 37685693
БФ “Скарбниця Надії”
IBAN UA403333910000026007054734858
призначення платежу - добровільна пожертва на проект "Реанімація новонароджених"

Читайте також