На Рівненщині чоловік підрізав ножем знайомого

Вчора, 18 лютого, у місті Костополі, що на Рівненщині, між двома чоловіками на вулиці розгорілася сварка, у якій один з них напав з ножем на іншого.

Як з'ясувалося, між цими костопільчанами конфлікт розгорівся іще двома днями раніше на ґрунті неприязних стосунків. Втім, вчора вони зустрілися в обідню пору на одній з вулиць міста, де під час чергової суперечки 29-річний чоловік розпилив сльозогінний газ із балончика в обличчя 40-річному костопільчанину, який у відповідь наніс удар ножем у грудну клітку.

29-річного потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення, де медики в нього діагностували проникаюче ножове порання в області серця та пневматорекс. Стан його медики оцінюють як тяжкий.

За фактом замаху на умисне вбивство відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 15, частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. 40-річного костопільчанина затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також