На Рівненщині депутат на смерть збив велосипедиста (ФОТО)

фото - Фейсбук

Учасник ДТП поблизу Олександрії – депутат, пише канал UA: Рівне.

За кермом AUDI Q7, під колесами якої минулого вечора поблизу Олександрії загинув 58-річний велосипедист, був депутат Сарненської райради 36-річний Петро Зембицький. Цю інформацію журналістам UA: Рівне підтвердив заступник начальника Головного управління поліції в Рівненській області Олександр Панасюк.

Також у поліції підтвердили, що водій автомобіля AUDI на іноземній реєстрації перебував у стані алкогольного сп‘яніння. Показники драгера – 1,27 проміле.

Нагадаємо, ДТП трапилася учора близько 21:30 на 141 кілометрі автодороги Рівне-Городище-Старокостянтинів.

Автомобіль AUDI Q7 стояв в полі за триста метрів від місця ДТП.

Через наслідки ДТП патрульним довелося тимчасово призупинити рух транспорту трасою. Водіям доводилося об‘їжджати через село Олександрія.

Дружина загиблого розповідає, що чоловік повертався з роботи, працював у будинку для літніх людей сантехніком. Завжди їздив на роботу велосипедом.

За фактом ДТП слідчі порушили кримінальне провадження. Водія не затримували. Заступник начальника ГУНП Олександр Панасюк повідомив, шо призначені експертизи, які проведуть першочергово. За їхніми результатами прийматимуть рішення чи оголошувати депутату підозру. Зробити це можна буде за погодженням з прокурором області через депутатський статус водія.

Читайте також