На Рівненщині готують 24 аукціони з продажу об’єктів нерухомості

Приватизація – це щоденний заробіток для держави з податків і інших доходів, які йдуть до державного бюджету.

«Як ішла приватизація останні декілька років? У 2018 році ріст доходів від приватизації склав 1,2%, у 2019 – 3,1%, у 2020 – 350%. Але ми на цьому не зупиняємось взагалі. Плани надходжень до бюджету від приватизації для 2021 року – збільшити доходи ще у 4 рази», - розповів Тимошенко.

Також він нагадав, що в Україні продовжується мала приватизація. На Рівненщині у рамках малої приватизації готуються аукціони з продажу 24 об’єктів нерухомості, більшість з яких - нежитлові будівлі.

«За останній рік на Рівненщині достатньо активно ведеться робота щодо реалізації залучення великої кількості об’єктів та учасників до проведення аукціонів. За минулий рік і перший квартал 2021 року реалізовано півсотні об'єктів держмайна на загальну суму 20 мільйонів гривень. Об’єкти, які роками приносили збитки, почали отримувати нове життя», - зазначив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Взяти участь в аукціонах може кожен охочий, а нові пропозиції з’являються щотижня. З переліком доступних для приватизації об’єктів на Рівненщині можна ознайомитися за посиланням.

За інформацією пресслужби Рівненської ОДА.

Читайте також