На Рівненщині мама призовника вкусила працівника військового комісаріату

Фото - ілюстративне

Із заявою про завдання тілесних ушкоджень до поліції звернувся 33-річний житель Млинова. Чоловік повідомив, що його за палець вкусила 51-річна млинівчанка, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Правоохоронці з'ясували, що того дня жінка разом із 21-річним сином йшли вулицею Івана Франка, коли біля них зупинився легковик. Із автівки вийшов чоловік та гукнув хлопця, проте мати сказала сину тікати. Млинівчанин схопив юнака за наплічник. У цей момент жінка і вкусила 33-річного чоловіка за палець.

Причиною свого вчинку жінка назвала відчуття небезпеки, адже чоловік не мав при собі повістки та не пояснив, що він із територіального центру комплектування.

Нині за фактом умисного тілесного ушкодження триває досудове розслідування. Розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Також призначено судово-медичну експертизу, за результатами якої прийматимуть остаточне процесуальне рішення. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Читайте також