На Рівненщині молодик втрапив у ДТП на краденому скутері

Фото - ПапаЮрист.ру

Увечері 5 серпня в селищі Клесів викрали скутер. Правоохоронцям вдалося встановити особу та відшукати чоловіка, який це зробив. Як повідомляють у поліції, 34-річний місцевий мешканець скутером «Suzuki Lets» приїхав відпочивати до водойми й пішов купатися. Після цього невідомий заволодів транспортним засобом та зник у невідомому напрямку. Пізніше з'ясували, що крадію далеко заїхати не вдалося, він втрапив у ДТП - чоловік врізався у припарковане авто марки «Skoda». Після цього власник цього авто лишив скутер як заставу, поки винуватець не компенсує збитки. Втім, чоловік не знав, що скутер - крадений.

Однак, правоохоронці встановили особу чоловіка, який причетний до цих злочинів. Ним виявився 34-річний місцевий, який вже не раз потрапляв у поле зору поліції.  

"За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом триває досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої жителю Клесова статті передбачає штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк", - повідомляють у поліції. 

Читайте також