На Рівненщині можна пожертвувати одяг та взуття (ФОТО)

фото - Фейсбук

В рамках заходів Благодійного фонду „Млинівський районний благодійний фонд „Майбутнє” розпочато реалізацію ще одного благодійного проекту – збір вживаного одягу, взуття, інших речей малозабезпеченим жителям Млинівської громади. Для цього сьогодні встановлено спеціалізований контейнер, виготовлений за власні кошти членів громадської організації. Про це пише Млинівська селищна рада.

Отримані у такий спосіб речі будуть надаватись нужденним, в першу чергу, сиротам, багатодітним родинам, пенсіонерам з мінімальною пенсією та іншим людям, котрі матимуть таку потребу.

Благодійний проект полягає у зборі вживаного одягу та взуття для малозабезпечених та найбільш незахищених верств населення шляхом встановлення контейнера, в який мешканці громади, та й усі бажаючі, хто завітав у наше селище, можуть залишити вживані речі.

Буває, коли є речі, які вже не потрібні в гардеробі, однак просто викинути їх шкода, а віддати немає кому. Часом вони навіть не підходять до "секонд-хенду", однак все ще придатні для служби. Вам не треба з кимось домовлятися, шукати людей, організації. Вам, всього лише, потрібно залишити необхідні речі в спеціалізованому контейнері. Звіти про допомогу малозабезпеченим викладатимуть на сторінці благодійної організації у Фейсбук.

Якщо Ви хочете залишити вживані речі для малозабезпечених багатодітних сімей, пенсіонерів, які отримують лише мінімальну пенсію, дітей з дитячих будинків, які потребують одяг та іншим малозабезпеченим особам, приходьте до контейнера, який знаходиться на автостанції в смт Млинів біля магазина Gold – в ньому ви можете залишити речі для допомоги таким людям. Для цього достатньо підняти ручку контейнера, покласти речі - та опустити ручку. 

Для забезпечення використання спеціалізованого контейнера за призначенням, у місці його розташування ведеться відеонагляд.

Запрошуємо долучитися до благодійного проекту, та стати частинкою доброї справи. 

Щоб повірити в добро – треба почати його робити!

Читайте також