На Рівненщині можуть закрити дитячі табори: яка реакція влади

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Сьогодні до Рівненської облдержадміністрації надійшло звернення від керівників дитячих таборів області. У оздоровчих закладах переконані, якщо влітку дитячі табори не запрацюють, доведеться звільнити увесь персонал та закрити ці заклади.

За словами першого заступника голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна, керівники дитячих таборів вимагають створення координаційної ради по оздоровленню.

– Таке рішення дійсно потрібно, щоб ми могли зберегти систему оздоровлення наших дітей в області. На наступному тижні ми зініціюємо таку нараду, запросимо керівників відповідних ОТГ, міських рад, власників таборів, а також керівництво управління соцзахисту. Ми хочемо почути їх проблематику, рішення проблеми. Зі свого боку запропонуємо варіанти збереження цих закладів, обговоримо зняття карантину та проведення оздоровлення в Рівненській області, – додав Сергій Подолін.

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін зазначив, що «більш вирішувана» ситуація у таборах «Електронік» та «Сигнал», які знаходяться у комунальній власності Рівненської міської та районної рад відповідно.

Читайте також