На Рівненщині на трасі "Київ-Чоп" через слизьку дорогу у ДТП потрапив автобус, а автомобіль викинуло у кювет (ФОТО)

Вчора, 4 березня, ввечері, близько 20 год. на Рівненщині на міжнародній автотрасі "Київ-Чоп" трапилася ще одна ДТП. 

Поблизу села Коти Радивилівського району автомобіль «Renault Logan», за кермом якого перебував 45-річний львів'янин, рухався у бік Львова і при цьому не врахував дорожню обстановку та стан дорожнього покриття, внаслідок чого його занесло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся із автобусом "БАЗ".

Від удару легковик викинуло у кювет. Водій легковика отримав перелом передпліччя, а його пасажири, подружжя львів’ян 77-ми та 81-го років, отримали забої грудної клітки та ніг.

На місці події працювали медики, рятувальники та поліція. Потерпілі від госпіталізації відмовились. Їх оглянули медики та після надання необхідної медичної допомоги відпустили додому для амбулаторного лікування. 58-річний водій автобуса, мешканець Зарічного, не постраждав. На щастя, у салоні автобуса пасажирів не було, оскільки вже закінчилася його зміна.

Автівку з кювету діставали рятувальники.

Працівники патрульної поліції Рівненської області втсановили, що ДТП трапилося через слизьку нерозчищену дорогу. Вони склали акт обстеження стану покриття автомобільної дороги та зібрали всі необхідні матеріали для притягнення шляховиків до адміністративної відповідальності за статтею 140 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт).

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також