На Рівненщині нагородили переможців обласного спортивного конкурсу

http://oblrada.rv.ua

Впродовж жовтня та грудня 2018 року КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області проводили обласний конкурс «Олімпійський куточок – 2018».

За умовами конкурсу, учасникам потрібно було облаштувати в своєму навчальному закладі «Олімпійський куточок», до складу якого повинна була входити література та плакати на олімпійську тематику, а також спортивні нагороди навчального закладу й інформаційні стенди про здоровий спосіб життя, та все, що пов’язане з активним дозвіллям, професійним і масовим спортом.

Участь у змаганнях взяли і учні «Золочівської ЗОШ I-II ступенів» Демидівського району. 

За результатами конкурсу вони посіли друге місце. Так, щоб вручити відповідні нагороди та провести спортивне свято організатори змагань завітали до навчального закладу.

Для школярів була підготовлена «зимова» програма фестивалю здорового способу життя, котра включала проходження дистанцій з використанням спеціального спортивного інвентарю.

Після проведених змагань, учасників очікувало нагородження. За результатами спортивних естафет бронзові нагороди дісталися команді «Олімп». Друге місце у команди «Олімпійці», а найкращими стали «Чемпіони» . Переможці та призери отримали дипломи від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувеніри від Відділення НОК України у Рівненській області.

За здобуте друге місце в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2018», гості вручили Золочівській ЗОШ кубок і диплом від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призи від Відділення НОК України у Рівненській області. 

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також