На Рівненщині нетверезий водій в’їхав у службове авто поліції

У поле зору екіпажу сектору реагування патрульної поліції Костопільського відділу на автодорозі неподалік села Збуж вчора, 16 серпня, о 22:43 потрапив автомобіль «Renault Traffic», у якого не підсвічувався номерний знак.

Під час складання відносно водія, 29-річного жителя села Жалин, адміністративних матеріалів за частиною 6 статті 121, поліцейські запідозрили у нього ознаки сп’яніння. Алкотестер показав 0,42 проміле. Тож на керманича правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 130 КУпАП.

Під час документування транспортні засоби «Renault Traffic» та службове авто «Mitsubishi Outlander» розташовувалися з правого краю проїзної частини ближче до узбіччя із увімкненою аварійною сигналізацією, а поліцейське авто — ще й із увімкненими проблисковими маячками. В цей момент на припарковані автомобілі допустив наїзд зустрічний «Volkswagen Passat» під керуванням 28-річного костопільчанината та з’їхав у кювет. 

Як з’ясувалося в ході перевірки на стан сп’яніння, водій перебував напідпитку – 1,50 проміле. Відтак, відносно жителя Костополя поліцейські склали адміністративні протоколи за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та за керування у стані алкогольного сп’яніння за статтями 124 та 130 КУпАП.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також